Svenska
Engelska

Beställning - inom Sverige
Vid beställningar upp till 100 kg skickas varorna med buss , post eller fraktbolag .Vi kontaktar dig med ett specificerat kostnadsförslag/betalsätt för frakt och varor. Leverans av stugor ( partigods ) sker med lastbil / långtradare.

Beställning - övriga Norden
Kontakta oss för vidare information, förtullning, mervärdesskatt, etc. Pris ges exklusive frakt vid beställning och vi kontaktar dig via e-mail eller telefon angående fraktkostnader. Beställningar utanför Sverige betalas i förskott mot faktura och levereras när betalningen är oss tillhanda.

 

Leveransdatum

De datum vi anger på ordererkännandet är + / - 1-2 dagar om inte annat sägs.

Detta då på grund av Schenker och vilka rutter / mellanlastningar dom gör för att leverera stugan till den angivna destinationen.
 

Betalningsvillkor
Alt. 1 Efter av er godkänd order så skickar vi en faktura som ska vara betald innan leveransen sker. 
Alt. 2 Order skickas mot efterkrav där fraktbolaget tar emot betalningen och först därefter så levereras din beställning 
Alt. 3 WASA kreditköp med förmånen att dela upp din betalning räntefritt upp till 12 månader , se startsida för mer info. 
Alt. 4 Vid order gällande 8 veckor eller längre från beställning till leverans så förbehåller vi oss rätten till a-conto fakturering.

( Vid efterkrav så tillkommer x-tra kostnad som fraktbolaget tar ut för handläggning av betalningen ) Om du har beställt en vara av oss , men väljer att inte betala och avhämta dennaså förbehåller vi oss rätten att debitera dig för samtliga kostnader som uppstår i samband med produktion och leverans. Vid beställning av stugor samt större gods tillkommer en emballage kostnad med 125-500 kr beroende på storlek av order. Alla priser inklusive 25 % moms

Garanti
Vi lämnar en garanti på 2 år med rätt att reklamera varan (i offentlig miljö gäller 1 år) under förutsättning att köparen kan påvisa att det är fel på varan och att det inte beror på slitage eller ovarsamhet . Stugor omfattas ej av denna garanti. Kontakta oss för vidare info.

Leveransinformation - Partigods
Notera att det kan ta ett par dagar innan varorna skickas från oss från det att vi tagit emot din beställning. Om varan skulle vara tillfälligt slut meddelar vi dig om detta. Våra stugor, emballeras och skickas i speciella pallar som är inplastade och bandade med stålband. Paketet transporteras med lastbil till närmaste terminal / åkeri (se frakt terminaler ) där du som kund har möjligheten att hämta den med t ex släpvagn. Din möjlighet att själv hämta på terminal / åkeri påverkar fraktkostnaden betydligt, men du kan även få stugan levererad på 
överenskommen plats men då måste du ordna lossning med traktor / pallgafflar och stå för ev. lossnings kostnad själv. Paketstorlek i mått och vikt. Ex. Örnen 10 (LxBxH ) 4300 x 1200 x 1300 mm, Vikt ca 1300 Kg

Leveransinformation – Styckegods
Våra övriga produkter levereras direkt hem till dig eller av dig angiven annan adress. Vid fel eller avsaknad av material i leverans så måste du ta kontakt med oss för information och åtgärd. Vi godkänner inte ersättning för inköpt material eller arbete i efterhand om vi inte har kommit överens om detta.

Reklamation - Leveransinformation 
Vid fel eller avsaknad av material i leverans så måste du ta kontakt med oss först för information och åtgärd. Vi godkänner inte ersättning för inköpt material eller eget arbete tillika ersättning byggfirma i efterhand om vi inte har kommit överens om detta.

Viktigt !! Transportskada eller saknat gods

Alla eventuella transportskador måste anmälas av kund till transportören inom 7 dagar. Annars utgår inte någon ersättning. Gäller Schenker, DHL och även posten.

Det måste göras en notering på fraktsedeln angående skadan innan chauffören lämnar platsen. Annars utgår ej någon ersättning!  Fotografier på skadan måste skickas med.

Man kan ringa och anmäla skadan till Schenker eller DHL.

När anmälan är klar får man ett skadenummer.

Kontakta alltid Botniastugan och uppge skadenumret. Vi tar kontakt med transportören för fortsatt utredning. Det vanligaste är att vi ställer kravet på transportören och ersätter kunden när allt är klart och godkänt. I vissa fall så ersätter transportören kunden direkt.

Man ska vara medveten om att det ibland kan ta tid innan utredningen är helt klar och ersättning kommer. 

 


Frakt på stugor till terminal/åkeri:
Zon 1 (Kiruna-Stockholm) från ca 2000 kr
Zon 2 (Stockholm-Malmö) från ca 2500 kr
(Pris beroende på pallstorlek )

Kontakta Botnia Bygg och Bastu AB för exakta fraktpriser på din beställning botnia@botniabygg.se

Dina uppgifter
All information om dig som kund stannar hos oss.

Vi skyddar din integritet.

 

 

 

 

DELA UPP ER BETALNING RÄNTEFRITT
I samarbete med Wasa Kredit så kan vi erbjuda upp till 12 månaders räntefria kampanjköp på våra produkter. Med detta menar vi att du kan dela upp din betalning utan ränta och betala lite varje månad. På detta sätt slipper du fundera på om det finns tillräckligt med pengar i plånboken, enkelt och mycket förmånligt! Hur mycket du vill betala bestämmer du själv genom att bestämma återbetalningstid. Varje månad betalar du en fastslagen summa tills hela köpet är betalt. Om du vill göra extra amorteringar eller lösa skulden så kan du självklart göra detta utan att det till kommer några som helst avgifter.

Månadskostnaden vid ett räntefritt kampanjköp
För att få fram månadskostnaden delar du beloppet med antalet månader du vill delbetala på. I dagsläget kan vi erbjuda dessa betalningsalternativ: Räntefria delbetalningar 3,6 och 12 månader eller Betalningsfritt 3 eller 6 månader. Kampanjavgift samt aviseringsavgift tillkommer, kontakta våra säljare för mer information.

Så enkelt ansöker du
När du bestämt dig för att dela upp din betalning tar du kontakt med oss på Botnia Bygg  så hjälper vi dig med din ansökan.
Vi erbjuder dig, i samarbete med Wasa Kredit, att dela upp betalningen av din stuga med upp till 6 månader. Vi tar hand om din ansökan, det enda du behöver göra är att skriva under avtalet och returnera det till oss. Otroligt smidigt, och dessutom är allting räntefritt.

 

 

 

 

  • Räntefri delbetalning 
  • Välj att delbetala under 6 eller 12 månader 
  • Uppläggningskostnad fr. 295 SEK 
  • Aviavgift 45 SEK / avi 
  • Omgående besked om kredit (1.000-100.000 SEK)

Uppläggning av konto hos Wasa Kredit sker efter sedvanlig kreditprövning hos UC.
Kontakta våra säljare för mer information

Wasa Kredits Basvillkor
För att bli beviljad köp måste du uppfylla följande grundkrav:

 

 

  • Vara 20 år fyllda
  • Ha en fast inkomst av tjänst eller pension, lägst 110 000 kr/år
  • Inga betalningsanmärkning registrerade de senaste tre åren
  • Varit mantalsskriven i Sverige i minst tre år.

 

 

 

 

 

 

 

 

Botniastugan   Öppettider       Dela oss
För att konna i kontakt medd oss klicka här!

 
  Måndag - Fredag 07:00-16:00     Här kan du snabbt och enkelt dela med dig av vår sida via Sociala medier

 
  Lördag - Söndag Stängt    
         

 

 

 

 

 

 

 

Botniastugan   Öppettider       Dela oss
För att komma i kontakt med oss
klicka här!


  Måndag - Fredag 07:00-16:00     Här kan du snabbt och enkelt dela med dig av vår sida via Sociala medier


  Lördag - Söndag Stängt