Svenska
Engelska

 

 

Vi har specialiserat oss på bastusstugor , men tillverkar även mindre fritidshus ,friggebodar, förråd , mm. Vi försäljer även bastuaggregat , vedbastu- kaminer , skorstenar, tillbehör mm, till vårt bastuprogram. Våra produkter säljs i första hand till privata kunder och företag i Sverige, men även på export . Efter 1000-tals stugor levererade genom åren har Botniastugan blivit ett välkänt varumärke framförallt inom vedbastu utövare runt om i Europa. Kvalitet framför kvantitet ligger som en röd tråd i vår verksamhet.

Botnia Bygg & Bastu AB startade 1997. Företaget är beläget i Bureå, Västerbottens län ca 20 km söder om Skellefteå. Vi tillverkar egna bastustugor, friggebodar, fritidshus, även på beställning mm. Vi har även kaminer, skorstenar, tillbehör mm, till vårt bastuprogram. Våra produkter säljs i första hand till privata kunder och företag både i Sverige men även som export. Våra stugor finns från Kiruna i Norr till Falsterbo i söder , men mest koncentrerade område är Stockholms skärgård. Våra stugor har även levererats till följande länder: Norge , Danmark , Finland , Schweiz , Frankrike, England . En del av våra kunder : Peab, Skanska, Fastec, Boliden mineral, Esrange spacecenter, Storliens fjällhotell, bastuföreningar, båtklubbar,  golfklubbar mm. Ett tack till våra kunder som har gett oss förtroendet.

Botnia Bygg & Bastu AB har också en avdelning för byggverksamhet där vi utför traditionell byggservice som omfattar nybyggnad, renovering, etc. Vi har stor fördel av att vi som tillverkare även har ett brett yrkeskunnande inom byggnadssektorn.

Vi tar det som ett gott betyg på våra produkter när man får sälja "sauna" till bastuns hemland Finland, för dom kan verkligen konsten att använda en bastu. Vi strävar efter att förbättra och utveckla våra produkter så att kunderna ska känna sig nöjda med sitt köp, för det är ju just DU som kund som är vår bästa reklam , det är kunden med vår produkt som skapar ringarna på vattnet. Därför är vi lyhörda för både ris o ros.

För att kunna skapa den riktiga "sauna-känslan" så låter vi naturligtvis Finland att vara med på ett hörn. Botnia Bygg & Bastu direkt importerar kaminer, aggregat, övriga bastuprodukter från de största tillverkarna för att kunna leverera kunden en kvalitetsprodukt till ett mycket förmånligt pris.

Vi hoppas att vi får nöjet att erbjuda våra tjänster och produkter till dig som kund. Vi kan försäkra att det är vårt yttersta mål att kunden ska känna sig väl bemött och vara tillfreds med våra produkter.

Med vänlig hälsning
Stig Wikström med personal


Svenska Bastuakademien tackar dig för att du köpte en bastu av Botniastugan!

 

 

Botniastugan   Öppettider       Dela oss
För att komma i kontakt med oss
klicka här!


  Måndag - Fredag 07:00-16:00     Här kan du snabbt och enkelt dela med dig av vår sida via Sociala medier


  Lördag - Söndag Stängt